Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر موزه تاریخ طبیعی و تکنولوژی شیراز گفت: با پیگیری دانشگاه شیراز و تلاش شبانه روزی مجسمه ساز معروف شیراز عباس دلاور آثاری از گونه‌های جانوری مختلف در این موزه خلق و شبیه سازی شد که قدمت بعضی از آن‌ها به یک و نیم میلیون سال قبل می‌رسد.

به گفته اسلامی نژاد، موزه تاریخ طبیعی و تکنولوژی شیراز بزرگترین موزه تاریخ طبیعی کشور هست در قالب پنج فضای طبیعی (دیوراما) انواع آبزیان، شترمرغ، شیر، ببر و پلنگ و کارو قوچ نگهداری می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: در حال حاضر بیش از هزار گونه جانوری در این موزه در کنار بخش‌های متنوع دیگری در حوزه فناوری‌های مختلف و لباس‌های اقوام و ایلات مختلف کشور، در سه بخش نمایشی، پژوهشی و حفظ آثار و نمونه‌های ارزشمند وجود دارد.

مدیر موزه تاریخ طبیعی و تکنولوژی شیراز گفت: در این بخش جدید فضایی از ماقبل تاریخ را تهیه کردیم که در این بخش انسان‌های اولیه با ۱۵ هزار سال قدمت، چاقو دندان با ۱/۵میلیون سال قبل و و ماموت‌ها که منقرض شده اند.

به گفته اسلامی نژاد، امروز شکل این موزه کاملا عوض شده و هر بازدید کننده‌ای که وارد موزه شود دوست دارد ساعت‌ها در این موزه به گردش و تماشا بنشیند.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: افتتاح موزه تاریخ طبیعی تکنولوژی شیراز موزه تاریخ طبیعی و تکنولوژی شیراز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۳۸۳۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قدرت هسته‌ای، ثروت ساز و اقتدار آفرین است/آژانس در حوزه این تکنولوژی مطلقاً همکاری نمی‌کند

رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: قدرت هسته‌ای، قدرت ساز و ثروت ساز و اقتدار آفرین است، نه به دلیل آن کارکردی که آنها از آن سو استفاده کردند بلکه به خاطر تأثیراتی که در شکوفایی و فناوری دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محمد اسلامی عصر امروز _ چهارشنبه نوزده اردیبهشت_ در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: کنفرانس با موفقیت برگزار شد، برای نظام سلطه موضوع هسته‌ای ایران منطقه ممنوعه است زیرا قدرت هسته‌ای، قدرت ساز و ثروت ساز و اقتدار آفرین است نه به دلیل آن کارکردی که آنها از آن سو استفاده کردند بلکه به خاطر تأثیراتی که در شکوفایی و فناوری دارد و سایر حوزه‌ها را تحت تأثیر خود قرار می‌دهد واجد ارزش است و آنها آن را در انحصار خود قرار می‌دهند.

وی افزود: فناوری هسته‌ای به گونه‌ای است که کل نظام تدارکاتی و لجستیکی هم تحت ضوابط و مدیریت آژانس صورت می‌گیرد، آژانس وظیفه دارد که این فناوری را گسترش دهد و فناوری هسته‌ای را برای کل بشریت و کشورها پشتیبانی، وساطت، میانجی گری و تشویق کند اما برای جمهوری اسلامی ایران این حمایت را انجام نمی‌دهند.

رئیس سازمان انرژی اتمی تاکید کرد: بخش‌هایی را که آژانس برای ایران انجام می‌دهد مربوط به حوزه ایمنی و امنیت است اما زمانی که وارد حوزه تکنولوژی و فناوری می‌شویم، مطلقاً همکاری نمی‌کنند.

وی ادامه داد: کشور ما به همت جوانان و غیرتمندی نیروهای سازمان انرژی اتمی در این دو دهه گذشته وارد فعالیت اجرایی شده و از طریق تحقیق و توسعه به دست آمده و وارد مراحل صنعتی شده است؛ این برای آنها خوشایند نیست و برای همین با بهانه تراشی و اتهام پراکنی همواره سعی کرده‌اند که مانع پیشرفت کشور ما شوند.

خبر تکمیل می‌شود...

کد خبر 751845

دیگر خبرها

  • قدرت هسته‌ای، ثروت‌ساز و اقتدار آفرین است / آژانس در حوزه این تکنولوژی همکاری نمی‌کند
  • قدرت هسته‌ای، ثروت ساز و اقتدار آفرین است/آژانس در حوزه این تکنولوژی مطلقاً همکاری نمی‌کند
  • اعلام زمان آموزش کمک داوران ویدئویی در ایران
  • ‌برپایی تورهای شهروندی عمران و پیشرفت در شیراز
  • ViLTE چیست و چه کاربردهایی دارد؟
  • همبستگی دانشجویان سوئیسی با غزه
  • ابهام در مورد شرکت چینی تامین کننده VAR/ تخصص در بیلیارد و تنیس!
  • چگونگی استفاده از هوش مصنوعی برای جلوگیری از قاچاق چوب + فیلم
  • افتتاح موزه‌های دفاع مقدس در ۵ استان کشور
  • ارائه گزارش عملکرد مدیریت شهری شیراز در سال ۱۴۰۲